Vi börjar med ESK Academy kl 13-15

Destruktivt ledarskap – Susanna Stellnert

Destruktivt ledarskap kan ta sig många olika uttryck. Det pratas ofta om arroganta chefer och maktmissbruk – men även välmenande och omtyckta ledare kan ha destruktiva ledarbeteendenDet passivt destruktiva ledarskapet är i själva verket den vanligaste formen av destruktivt ledarskap och också det som gör mest skada. 

Forskning av bland annat Maria Fors Brandebo, från Försvarshögskolan i Karlstad, visar att en destruktiv ledare gör större skada än vad en framgångsrik ledare gör nytta. Dåliga ledarbeteenden medför starkare och mer varaktiga effekter.

Vi fortsätter med höstmöte kl. 15-16 och

Inspirationsföreläsning med Per Schlingmann kl 17-18 (ta gärna med kollega)

Per Schlingmann är författare, föreläsare och rådgivare med lång erfarenhet inom både politik och näringsliv. Per berör främst ämnen som strategisk kommunikation, varumärken, förändringsprocesser, politik och retorik.

Per är före detta statssekreterare, chefsstrateg och partisekreterare i Moderaterna, och de flesta känner till honom som en av personerna som spelade en central roll i förnyelseprocessen av Moderaterna. Han anses vara en av de mest inflytelserika strategerna inom kommunikation och är bland annat utsedd till en av Sveriges superkommunikatörer. 

Därefter blir det

ESK Höstbuffé kl 18 

Buffémiddag och mingel, goda drycker, trevliga kollegor (”Gratis” då buffé med drycker ingår i medlemsavgiften och för gäster till självkostnadspris). Missa inte det! 

Anmälan

OSA – snarast men senast den 25/10 2019 till styrelsen@esk.se eller till agneta@proastri.se    

  • ESK Academy (kom ihåg att din närvaro behöver vara minst varannan gång enligt våra stadgar). Kostnad för ESK Academy är 1 200 kr. 
  • Höstmöte med inspirationsföreläsning
  • Buffé – uppge ev. allergier. Kostnadsfritt för medlem som erlagt medlemsavgift. 

Plats: 

Freys Hotel Lilla Rådmannen, Rådmansgatan 67–69 i Stockholm. 

Obs! adressen – det finns två Freys Hotel i Stockholm

Varmt välkomna! 

Styrelsen